Waarom onze organisatie

De sfeer is heel gemoedelijk en iedereen kan bij elkaar binnenlopen.
Ik vind het fijn dat we hier met hele korte lijntjes werken.
De sfeer is laagdrempelig en iedereen draagt graag zijn of haar steentje bij.

Wij bieden

5 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
Afwijking van werktijden en parttime werken is zeker bespreekbaar.
Einde jaarbonus

Onze recruiter

Over ons

T4Tyres BV is een jong bedrijf met het hoofdkantoor en warehouse in Nijmegen. Het bedrijf is opgericht in 2016 en is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van internationale in- en verkoop van autobanden. Ons motto en werkwijze is het leveren van banden met logistieke maatwerkoplossingen.

Bij T4Tyres hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers, waarbij vertrouwen, flexibiliteit en professionaliteit voorop staan. We hebben een platte organisatiestructuur, waardoor we snelle en duidelijke communicatie kunnen garanderen. Het team is betrokken en heeft verstand van zaken. In de afgelopen jaren hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten.

Ons team bestaat op dit moment uit twaalf harde werkers. Het is een divers team met een internationaal tintje. De voertaal is Nederlands maar we spreken ook regelmatig Engels.


Onze waarden

Flexibel
Door een uitdaging met een positieve inslag te bekijken heb je vaak de helft van de oplossing al gevonden. Dat nog even bespreken, even afstemmen met het team en weer door!
No-nonsense
Gewoon direct, praktisch en dus niet ingewikkeld doen. We willen allemaal gewoon prettig werken, met energie en samen de schouders eronder zetten om het doel van de dag te behalen.
Vertrouwen
We hebben veilige en inclusieve werkomgeving, waarin medewerkers zich vrij voelen om hun ideeën en meningen te delen zonder angst, met respect voor iedereen.
Professionaliteit
We houden ons aan normen en standaarden, zoals nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid.
"Ik heb de groei van T4Tyres meegemaakt en werk hier met veel plezier. De sfeer is laagdrempelig en iedereen draagt graag zijn of haar steentje bij"
Lars Meewerkend voorman

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij hebben geen ingewikkelde procedures; je mag appen, bellen of mailen met Lianne.
Eerste reactie
Zien wij een match? Dan bellen we even om je wat vragen te stellen.
Eerste interview
Dan volgt er een kennismaking in ons magazijn met de warehousemanager.