Over ons

Waar ga je werken?

Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.Β 

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeΓ«n. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur (https://www.werkenbijalliander.com/over-alliander)

In deze functie ga je werken bij Operatie, onderdeel Planning. Deze afdeling vervult een centrale rol in het inplannen, aansturen en monitoren van de uitvoeringketens Instandhouding & Storingen en Grootverbruik & Reconstructie Netten voor zowel Gas en Elektra.